karina colding

Uddannelser, kurser, foredrag

 
 
På grund af Covid19 er uddannelsesstart udsat. Hvis du vil høre om uddannelsen kan du tilmelde dig på infoaften den 20.maj kl 20 Ewaldsbakken 30, 2900 Hellerup, forbi hoveddøren til kælderdør.
 

 

Akupunkturuddannelsen 


Den mange tusinder af år gamle traditionelle kinesiske filosofi om universets opståen og beståen og udvikling kaldes for Tao. Tao betyder egentlig vejen, stien. Ud af tao springer de 2 poler, yin og yang som i deres modsatrettede men indbyrdes afhængige kvaliteter sikrer  homeostasen - balancen i foranderligheden. Akupunkturen sørger for efter en nøje afstemt energidiagnose og behandlingsstrategi, at genoprette og vedligeholde den naturlige balance ved at iværksætte kroppens og sindets iboende selvhelbredende kræfter. 

Jeg har arbejdet som kinesiolog siden 1991. Akupunkturen kom til i 1995 og har siden da været en bærende del af mine behandlinger sammen med kinesiologien. Gennem årene er også zoneterapi, hypnoterapi, manuelle teknikker, cupping og andre behandlingsmetoder kommet til.  På uddannelsen kommer du til at lære akupunktur efter den klassisk kinesiske metode: meridianlæren med de tilhørende  akupunkturpunkter og mønstre samt ekstrapunkter, organernes funktionskredse, organuret, yin og yang, de 5 elementer,  kroppens vitale substanser, de 8 principper, qi, kropsvæsker, tunge- og pulsdiagnose. De klassiske 60 punkter

Derudover lærer du teknikker og metoder, som er mere moderne og orienteret  mod sportsskader, fysiske traumer, smerter og stress - samt nogle af ørets klassiske punkter. Du vil dermed opnå den perfekte blanding af klassisk viden som gør dig i stand til at løse dine klienters udfordringer ud fra helt grundlæggende principper, samtidig med at du får redskaber til at komme smerter til livs hurtigt og effektivt. Sikkerheden for din klient vil være i højsædet og der vil være fokus på indstiksdybder og nåleteknikker der sikrer absolut sikkerhed for dine klienter og dermed tryghed for dig. Du lærer om komplikationer og kontraindikationer, og hvad du skal være opmærksom på for tegn på at akupunktur ikke er det rette valg for en klient. Du vil blive undervist i hvordan du ved siden af akupunkturen kan råde og vejlede dine klienter omkring mad, motion. 

Du vil efter endt uddannelse være i stand til,  lave energidiagnoser og aflæse kroppens, sindets og følelsernes sprog,  og sætte det ind i en større eller mindre ramme alt efter din egen livsanskuelse. Du vil frem for alt kunne arbejde kreativt med alle former for ubalancer og hjælpe mange mennesker med at komme i balance.  Du kommer til at forstå begrebet helbred i en bredere og dybere sammenhæng.

Du kan starte direkte på uddannelsen, hvis du allerede har en sundhedsfaglig eller alternativ baggrund, hvor timetallet for anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og klinikdrift allerede opfylder kravene fra sundhedsstyrelsen.  Hvis du skal have disse fag - skal du som et minimum have gennemført og bestået anatomi og fysiologi ved kursusstart. Du skal have gennemført og sygdomslære inden for de første 8 mdr. efter akupunkturuddannelsens påbegyndelse og kan ikke gå til akupunktureksamen før disse fag er beståede.

Du kan starte direkte på uddannelsen, hvis du allerede har en sundhedsfaglig eller alternativ baggrund, hvor timetallet for anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og klinikdrift allerede opfylder kravene fra sundhedsstyrelsen.  Hvis du skal have disse fag - skal du som et minimum have gennemført og bestået anatomi og fysiologi ved kursusstart. Du skal have gennemført og sygdomslære inden for de første 8 mdr. efter akupunkturuddannelsens påbegyndelse og kan ikke gå til akupunktureksamen før disse fag er beståede.

Prisen for anatomi, fysiologi og sygdomslære er medregnet uddannelsens pris og skal tages på DDZ Herlev -kurset foregår som E-learning med opsamlingsdage på skolen. Alle spørgsmål vedrørende disse fag stiles til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Hvis du vælger at tage anatomi,fysiologi og sygdomslære et andet sted som evt. er dyrere, betaler du selv differencen fra de 11000,- til pågældende skoles pris

.

Underviser: Karina Coldingwww.karinacolding.dk

Sted: København K eller Hellerup afhængig af antal deltagere

Max antal deltagere pr. hold 16

Pris for selve akupunkturen  61.500 

 

depositum 12.500

restbeløbet betales med en månedlig rate på 3065,- over 16 mdr - dvs, uddannelse skal være færdigbetlt 2 mdr før eksamen

 

Uddannelsen forløber med undervisning i selve akupunkturen tirsdage kl 16-22 i 18/20 mdr. Udover tirsdagene lægges der 50 timers psykologi og 10 timers klinikdrift ind i forløbet.

 

Pris for anatomi fysiologi og sygdomslære på DDZ  er 11.000 afregnes med DDZ og har ikke med depositum at gøre

ialt 72.500 

 

Tilmelding til selve akupunkturen sker ved indbetaling af depositum kr. 12.500  inden 01.12.20 på konto i Danske Bank 3409 11947972 husk at påføre fulde navn og adresse samt kursus og  e-mail adresse. Betaling af fulde beløb medfører rabat på 5 %. Afdragsordning er mulig ved betaling af restbeløb over resten af undervisningsforløbet.

 

 

  --------------------------------------------------------------------------------------------

 

Øreakupunktur 2 årlige kurser. For datoer gå til www.ddz.dk

Cupping 

 

denne populære gamle metode til at regulere processer i bindevæv, muskler og organer er ved at finde sin plads blandt alle behandlere. Cupping virker ved at strække bindevævet og influerer derved alle de underliggende væv og fascier. Sætter man dem til at arbejde på akupnkturpunter, vil de som nåle påvirke meridianernes funktionsområder. På 14 timers kurset går vi i dybden med de forskellige former for cupping der findes og med de forskellige typer cupper der er på markedet.

 

(for fysioterapeuter, læger, sygeplejersker og alternative behandlere med bestået eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Disse kurser afholder jeg kun på Correction Academy. For datoer se www.correctionacademy.dk

Se kursusdatoer på www.ddz.dk

 -----------------------------------------------------------------------------

Babyterapi for behandlere (2 kurser årligt)

Har du brug for at kunne tilbyde dine yngste klienter mere når de dukker op med de gængse problemer som:

  • kolik
  • spændinger i nakke og ryg
  • gylpen
  • dårligt immunforsvar
  • forstoppelse
  • sover dårligt
  • græder meget

Kurset tager udgangspunkt i zoneterapi, akupressur, massage, mad og homøopati, og vil på 2 dage komme rundt om flere måder at takle diverse udfordringer for babyer.
Vi forsøger, så vidt muligt, at der er en baby tilstede, når det praktiske skal vises.

der er 2 kurser om året som foregår på:

 Den Danske Zoneterapeut Skole, Tornerosevej 72, 2730 Herlev www.ddz.dk
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jeg underviser forældre i babyterapi samme sted. Hold øje med datoer på Den Danske Zoneterapeut Skole, Tornerosevej 72, 2730 Herlev

øreakupunkturkurser inklusive 5 punktsmetoden (2 kurser årligt)

Afholdes 2 gange årligt på:Den Danske Zoneterapeut Skole, Tornerosevej 72, 2730 Herlev. Lær at bruge denne afgrænsede og let tilgængelige del af akupunkturen til behandling af smerter i bevægeapparatet, avænning af diverse afhængigheder, stress, søvnbesvær, tankemylder, fordøjelsesvanskeligheder, fertilitetsproblemer og meget andet. www.ddz.dk

 

Meridianlære og 5 elementer 1 kursus årligt

Psyken spiller en vigtig rolle i vores organers tilstand og omvendt. Dvs. at hvis vi igennem for lang tid er påvirket psykisk af fx bekymringer og spekulationer, vil det have en negativ og skadelig indflydelse på vores helbred. Omvendt vil et sygt organ kunne påvirke os psykisk i en bestemt retning.

Du lærer hvordan forskellige aspekter som fx klima, farver, sanser og følelser m.m. påvirker vores organer og dermed os og vores helbredstilstand. Samtidig lærer du også sammenhængen mellem muskler og organer. Du har måske som massør undret dig over, at fx en person med Deltoideus problemer ofte har problemer med luftveje osv.

Kurset er et vigtigt arbejdsredskab for terapeuter; massører, biopater, zoneterapeuter osv. Her er muligheden for enten at tilegne sig viden om meridianlæren og 5-element eller få genopfrisket gammel lærdom. Du vil efter endt kursus forstå at bruge den tilegnede viden i dine behandlinger.

www.ddz.dk

i alt 12 timer

Sidste tilmelding er 14 dage før kursus start

Kurset afholdes på Den Danske Zoneterpeutskole, Tornerosevej 72, 2730 Herlev

 

For yderligere informationer, kontakt DDZ på tlf.: 51 23 77 23